Hoe kunnen mensen bijdrage leveren aan een beter milieu?

Mensen kunnen ten eerste afval scheiden, waardoor deze producten gerecycled kunnen worden. Het gaat hierbij om plastic, papier, glas, batterijen, enz. Ook kunnen mensen water besparen, door een korte douche te nemen en de verwarming minder hoog te zetten en eventueel een dikkere trui aan te trekken. Ook kan in de zomer de natte was in de tuin gehangen worden, waardoor de droger niet hoeft te draaien. Wat een grote boosdoener is voor het milieu zijn de uitlaatgassen van een auto. Het zou een goede zaak zijn om wat vaker te fiets te nemen of te lopen. Dit is goed voor het milieu, maar ook meteen voor de gezondheid.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Naomi
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.