Image
WorldSupporter profile of lotteinkenia
Image
Travel & Move: 
Ik ben in de zomervakantie dit jaar (2012) naar Indonesië geweest. Hier heb ik veel kinderen ontmoet.
Zo hadden wij een taxichauffeur, Geby, hij had zijn 3 kinderen al 2 maanden niet gezien, omdat hij alleen maar bezig was met geld verdienen. Wij reden langs zijn woonplaats en wij zeiden tegen hem: 'ga lekker naar je vrouw en je kinderen, wij vermaken ons wel'. Hij was ons hier zo dankbaar voor dat hij ons uitnodigde om bij hem thuis te komen eten. Dat konden wij natuurlijk niet afslaan. Toen zijn wij naar de supermarkt gegaan en hebben we voor zijn dochtertje van 3 jaar een barbie gekocht, voor zijn zoontjes van 5 en 7 een auto met batterijen. Ik heb kinderen nog nooit zo blij gezien met een cadeau! Het was prachtig om te zien en het gaf z'n goed gevoel dat je mensen gelukkig kan maken!
Experience & Leisure: 
Dit jaar met oud en nieuw heb ik oliebollen verkocht en gebakken. Ik ben begonnen met een brief te schrijven naar AH, met de vraag of zij de oliebollenmix, de rozijnen enz. wilden sponsoren.
De AH bij mij in de buurt vond het een super idee om oliebollen te verkopen en te bakken voor het goede doel, dus zij wilden hier graag aan meedoen! Toen ben ik oliebollen in mijn buurt aan de deur gaan verkopen vooraf. In totaal had ik 1400 OLIEBOLLEN VERKOCHT !! Bijna iedereen die oliebollen heeft gekocht heeft ook een extra bijdrage geleverd voor het goede doel. Het goede doel waarvoor ik het geld heb in gezameld is Kenya Xperience, daar ga ik deze zomer zelf naar toe. Ik heb in totaal ruim 1000 euro bij elkaar verdiend, waar ik ontzettend blij mee was. Het was een nuttige maar vooral ook hele leuke en gezellige dag!
Learn & Develop: 
Op de middelbare school heb ik mee gedaan aan 24 uur niet eten. Hiervoor moesten we langs de deuren bij vader, moeder, opa, oma, buren etc. Zelf had ik voor die dag 97 euro opgehaald.
Ik zit nu in 5 havo, en na mijn eindexamen ga ik voor 8 weken naar Kenia om vrijwilligerswerk te doen.
Help & Change: 
Ik koop vaak fairtrade spullen, leuke tasjes, beeldjes of natuurlijk de heerlijke chocolade.
Ook heb ik samen met mijn 'juf' uit groep 8 geld ingezameld voor een project in Quatamala waar zij naar toe zou gaan, in totaal hadden we 1518 euro opgehaald. Het was helemaal geslaagd!
Work & Initiate: 
Ik geef 2 uur per week hockeytraining. Ik ga voordat ik naar Kenia ga proberen een sponsor loop te organiseren voor de D en E-jeugd, om geld op te halen voor Kenia.
Dit moet nog gebeuren en ik hoop dat het een groot succes wordt!
My Latest Activity
Oliebollen actie opzetten

In dit filmpje zie je de stappen die je moet doen als je een oliebollen actie wilt doen. Dit is trouwens sterk aan te raden, want het is heel leuk om te doen en ook nog heel leuk omdat je veel geld ophaalt voor het goede doel! Zelf ga ik dit jaar weer een oliebollen actie doen! Als je nog hulp nodig...

Filmpje

Dit is een filmpje van een aantal momenten van het afgelopen jaar!

bijzonder verhaal

Na een lang er zwaar school jaar ben ik dan eindelijk over naar 6 VWO, volgend jaar dus eindexamen.... Dat betekend ook daarna weer een extra lange vakantie, en dat betekend dus dat ik weer lang naar Kenia kan!! Mijn ouders en mijn zusje gaan ook mee volgend jaar, ik kan nu al niet wachten om weer t...

Image

Hoi allemaal, Dit jaar heb ik in de MA1 van de Terriers gespeeld (hockey). We hadden met de zaal competitie shirtjes aan die we eigenlijk niet meer aan mochten, omdat de sponsor niet meer betaalde aan de club. Toen dacht ik, het zou wel helemaal geweldig zijn om die shirtjes die we hier in Nederland...