Nederlandse Keniaan

Het is al weer een tijdje geleden dat ik wat heb geblogd, op school is het nu heel erg druk en daarnaast ben ik heel veel aan het hockeyen geweest. 

De laatste tijd ben ik dan ook wat minder bezig geweest met de millenium doelen, wat ik zelf heel jammer vind. Maar 2 weekjes geleden heb ik ontzettend veel lol gehad met Everlyne, de vrouw die mij tijdens mijn reis in Kenia in alles heeft begeleid. Zij was voor 3 weken in Nederland om ook de Nederlandse cultuur te leren kennnen, samen met haar heb ik verschillende typisch Nederlandse dingen gedaan. Ik ben met haar wezen bowlen, ik heb haar leren hockeyen, we zijn naar Amsterdam geweest en hebben daar een boottocht door de grachten gemaakt. Echt super leuk om een Keniaan die helemaal wereld vreemd is hier zo veel te kunnen laten zien. 

Inmiddels heb ik ook mijn profielwerkstuk product helemaal afgerond, dat betekend dat ik de workshops (voorlichting over AIDS) met alle spellen helemaal klaar heb, maar ik moet het gedeelte met de gedachte erachter nog uitwerken, dus waarom hebben we voor die spellen gekozen, wat heeft het nut van bepaalde aspecten etc. Als je geinteresseerd bent, stuur mij dan even een mailtje, dan kan ik het opsturen! Het bestand is namelijk te groot om het hierop te plaatsen....

Follow the author: lotteinkenia
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: lotteinkenia
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]