Sponsor shirtjes naar Kenia

Hoi allemaal,

Dit jaar heb ik in de MA1 van de Terriers gespeeld (hockey). We hadden met de zaal competitie shirtjes aan die we eigenlijk niet meer aan mochten, omdat de sponsor niet meer betaalde aan de club. Toen dacht ik, het zou wel helemaal geweldig zijn om die shirtjes die we hier in Nederland toch niet meer mogen dragen, om die naar Kenia te laten gaan. Ik weet namelijk dat het project Moving The Goalposts die shirtjes heel goed kunnen gebruiken. Het is een empowerment programma voor vrouwen door middel van voetbal. Het is ontzettend gaaf dat die meiden straks kunnen voetballen met allemaal hetzelfde shirt aan, en dan is het natuurlijk helemaal leuk dat dat een Terriers shirt is! 

 

p.s. het gaat om de gele shirtjes (zie foto)

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of lotteinkenia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.