bijzonder verhaal

Na een lang er zwaar school jaar ben ik dan eindelijk over naar 6 VWO, volgend jaar dus eindexamen.... Dat betekend ook daarna weer een extra lange vakantie, en dat betekend dus dat ik weer lang naar Kenia kan!! Mijn ouders en mijn zusje gaan ook mee volgend jaar, ik kan nu al niet wachten om weer terug te gaan. Ik mis alle kinderen en alles van Kenia! I'm so excited!!! Dit jaar heb ik wiskunde les gehad van een hele goede docent. Dit was voor haar een zwaar jaar; scheiding, vader overleden, moeder overleden en ga nog maar even door. Ik had een goed gesprek met haar, waarin ze vertelde dat ze les geven heel erg leuk vond en dat het echt haar passie was, maar dat ze ook wel een keertje iets anders wilt! Toen zei ik is vrijwillergs werk niet iets voor u? En vorige week kwam ze met het leuke bericht: Ik ga voor een jaar naar Nepal om vrijwilligerswerk te doen. Toen was ik stiekem best wel een beetje trots dat ze mijn idee met bijna handen heeft aangegrepen! Ik heb haar ook nog 50 euro meegeven om daar in Nepal nog goede dingen mee te doen. 

Follow the author: lotteinkenia
More contributions of WorldSupporter author: lotteinkenia
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]