Oliebollen actie opzetten

In dit filmpje zie je de stappen die je moet doen als je een oliebollen actie wilt doen.

Dit is trouwens sterk aan te raden, want het is heel leuk om te doen en ook nog heel leuk omdat je veel geld ophaalt voor het goede doel! Zelf ga ik dit jaar weer een oliebollen actie doen! Als je nog hulp nodig hebt, of een voorbeeld wilt van iets, stuur dan even een berichtje!

Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: lotteinkenia
Supporting content
Oliebollen actie opzetten
More contributions of WorldSupporter author: lotteinkenia
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Heel tof, maar wat ik me

Heel tof, maar wat ik me afvraag, is zo eenactie ook succesvol buiten het "seizoen" om dan? heb je daar ervaring mee?groetjes

Hoi cecile,Ik denk t

Hoi cecile,Ik denk t eigenlijk niet.... Met oud en nieuw koopt iedereen altijd oliebollen en daarbuiten niet ben ik bang. Ik had mijn reis al lang van tevoren gepland, dus ik kon het doen! ik ga het dit jaar weer doen! omdat ik volgende zomer weer naar kenia ga!

Wat een goede tip zeg! Ik

Wat een goede tip zeg! Ik hoop dat veel wereldsupporters hier de komende periode wat aan hebben :-)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 3