Wereldsupporter training!

Gister ben ik naar Den Haag geweest en heb ik heel veel leuke en inspirerende dingen gehoord over vrijwilligers werk in het buitenland. Ik heb nu nog 1000 x meer zin om naar Kenia te gaan!

Door de training ben ik ook gaan nadenken. Eigenlijk zijn er zo veel dingen die je doet voor anderen, maar doe je het onbewust. Zo vertel ik bijvoorbeeld aan bijna iedereen dat ik naar Kenia ga, ook mijn moeder vertelt dit tegen iedereen die ze tegenkomt, hierdoor zet je veel mensen aan het denken en inspireer je diegenen misschien ook wel om vrijwilligers werk te gaan doen.

Ik krijg ontzettend veel positieve reacties, op mijn geplande reis naar Kenia en iedereen vindt het super gaaf dat ik dit ga doen. Toen ik op het idee kwam om vrijwilligers werk te gaan doen, wilde ik in eerst instantie alleen gaan, dit vonden mijn ouders niet goed, waar ik achteraf ontzettend blij mee ben. Ik heb namelijk Sammy overgehaald om mee te gaan naar Kenia. Ik ga nu dus samen met Sammy naar Kenia wat ik echt super gezellig vindt!

Gister kregen we ontzettend leuke opdrachten die we met een groepje uit moesten voeren. We moesten bijvoorbeeld zorgen dat we 2000 euro bij elkaar kregen, door middel van fundraising. We moesten met de groep gaan bedenken wat voor dingen we zouden kunnen doen om dit voor elkaar te krijgen. We kwamen uiteindelijk met een aardig lijstje: ten eerste een etentje organiseren voor vrienden en familie die dan 20 euro betalen, je kookt voor hen en het geld wat je overhoudt is voor het project, ten tweede was oliebollen bakken en verkopen aan de deur een idee, dit idee ga ik zeker uitvoeren samen met Sammy. Ik vind het erg leuk om oliebollen te bakken en dan is het ook nog is voor het goede doel! Ten derde hadden we bedacht om een basisschool in te zetten, die dan een sponsorloop doen of dingen maken en het vervolgens aan papa, mama, opa en oma gaan verkopen. Ook auto's wassen hadden wij bedacht om geld in te zamelen, het kan immers best gezellig zijn om met een paar vriendinnen een middagje auto's te wassen.

Ik heb een hele leuke en leerzame dag gehad gister. De plannen voor Kenia zijn al aardig rond, nu alleen het vliegticket nog. Hiermee sluit ik af!
Liefs Lotte

Image
Follow the author: lotteinkenia
More contributions of WorldSupporter author: lotteinkenia
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]