WorldSupporter Magazine of JohanSchonebaum

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
op vakantie wil ik altijd zoveel mogelijk naar plekken waar weinig toeristen zijn om zo goed mogelijk de échte sfeer op te snuiven.
Zo ben ik in Brasilië in de sloppenwijken geweest en bij dorpjes en stadjes waar je nauwelijks tot niet met de auto kan komen. Op die manier zie je pas echt hoe het er aan toe is met een land.
Experience & Leisure: 
Ik ben op reis geweest naar Brazilië. Daar heb ik veel genoten van de sambamuziek.
Ik heb dan ook een CDtje gekocht van een muzikant die live-muziek maakte aldaar zijn naam is Zeca Pagodinho met het album A Vèra.
Learn & Develop: 
Voor het project dat ik met Stichting Samenscholen zeg ik voor een half jaar mijn studie op. Verder heb ik op mijn middelbare school regelmatig aan sponsorlopen meegedaan voor projecten in Ethiopië.
Help & Change: 
Ik ga van februari tot juni mee met de Stichting Samenscholen. We gaan in het oosten van Nicaragua een school bouwen voor ongeveer 400 kinderen.
Het bouwen van deze school zal in samenwerking met de lokale bevolking zijn. Tijdens het bouwen zullen wij hen uitleggen en leren hoe je op een orkaanbestendige manier een huis kan bouwen. Zodat zij dat ook op hun eigen huizen kunnen toepassen. Tijdens het project wordt ook een lesplan geschreven voor Nicaraguaanse basisscholen. Ik ga komende tijd zoveel mogelijk mensen vragen dit project te sponsoren.
Work & Initiate: 
Ik ben pas 19 dus ik heb weinig werkervaring, ik heb echter een half jaar bij voor de CliniClowns gewerkt. Dit is misschien niet iets internationaals maar een goed doel is het zeker!

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters