Volgende groep gaat alweer!

Jeetje, het is nu al bijna een jaar geleden dat mijn grote avontuur begon; het bouwen van een school in Nicaragua. Over 2 weken gaat er alweer een nieuwe groep vrijwilligers die kant op om aan 'mijn' school verder te bouwen. Met de zelfde lokale vrijwilligers gaan ze 3 lokalen extra bouwen. Wat geweldig, maar oow wat zou ik graag mee willen!
Ik ben heel benieuwd hoe het gaat in de wijk waar ik een 4 maanden heb geleefd. Ik weet dat er aardig wat overstromingen zijn geweest in het najaar. Hopelijk heeft dat niet te veel schade aangericht aan mijn maatjes daar. De nieuwe vrijwilligers gaan het allemaal zien. Ook ben ik benieuwd hoe het met het voetbalveldje en het team gaat welke ik heb opgebouwd daar. Zullen ze nog spelen? Het is bijna frustrerend om te bedenken dat er straks weer een groep Nederlanders heen gaat en ik niet.
Gelukkig heb ik me afgelopen weekend toch weer even nuttig kunnen maken voor de stichting. Ik ga helpen bij de werving van nieuwe vrijwilligers, voor de komende projecten. Ook ga ik samen met iemand anders waarschijnlijk onderzoek doen naar de mogelijkheid van fatsoenlijke sanitaire voorzieningen daar. Nu staan er alleen hokjes met een gat in de grond. Eén keer zag ik zelfs een jongetjes op straat poepen. Dat kan beter!

Het is fijn dat ik op deze manier nog wat kan blijven doen voor de stichting. En wie weet, kan ik volgend jaar weer mee. Bouwen in Nicaragua!

Follow the author: JohanSchonebaum
More contributions of WorldSupporter author: JohanSchonebaum
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]