Gewoon praten

Afgelopen weken is het me erg opgevallen hoe goed de 'mond op mond reclame' werkt. Ik krijg voortdurend vragen van vrienden en kennissen of ik misschien in contact wil komen die wel geïnteresseerd is in wat ik heb gedaan. Dat is heel nuttig denk ik, want als die mensen écht enthousiast worden willen ze misschien wel mee met mijn stichting naar Nicaragua. De stichting is altijd op zoek naar mensen.
Een paar voorbeelden: Ik mest voetballen en er deed een invaller mee bij het team. Die zegt ineens: 'Hee, ben jij niet die jongen die een lunchlezing had gedaan over Nicaragua?' Ja dat was ik. Na de wedstrijd ben ik een biertje met hem gaan drinken en heb hem meer verteld. Aan het eind had ik hem en een ander teamgenootje zo enthousiast dat ze beide volgend jaar mee willen met mijn stichting.
Een andere keer stond ik op een housewarming van iemand. Ik raakte in gesprek met een vriend van de gastheer. Na een tijd babbelen, begon ik over mijn project. Hij vond het geweldig, ik heb hem mijn email en telefoonr gegeven.

Follow the author: JohanSchonebaum
More contributions of WorldSupporter author: JohanSchonebaum
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]