Een lezing en een kennismaking

Vorige week ben ik weer druk aan de slag geweest met mijn nicaragua project. Ik heb eerst een lezing gehouden bij een herengezelschap in Utrecht. Ik heb deze mannen uitgelegd wat ik allemaal heb gedaan en hoe we alles hebben aangepakt aldaar. Ik heb verteld over hoe ik langzaam maar zeker steeds meer plezier kreeg in de vriendschappen die ik daar legde en zo uiteindelijk naast het bouwen van de school, ook een voetbalveld ben gaan bouwen. Verder heb ik uiteraard uitgebreid verteld over hoe de stichting in elkaar zit. De mannen waren zeer enthousiast en vertelden mij dat zij misschien volgend jaar naar kenia gaan om bij te staan bij het bouwen van een school aldaar.

Later die week heb ik de nieuwe vrijwilligers van mijn stichting leren kennen. Ik heb ze kennis laten maken met de stichting, en verteld wat ze te wachten staat. Ik heb foto's laten zien en tips over inpakken gegeven. Jeetje, ik ben wel jaloers op ze. Ik zou zelf ook wel weer willen. Wie weet volgend jaar!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of JohanSchonebaum
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.