Mijn wereldsupportersong

Mijn wereldsupportersong is Summertime van Vybz Kartel. Dit nummer is voor mij heel bijzonder. In Puerto Cabezas, waar ik 4maanden heb gewoond, luisterden de mensen altijd de zelfde muziek. In barretjes, in de discotheek, op straat het was altijd het zelfde. Ik heb op een gegeven moment een paar van die nummers gekregen.
Op de bouw had ik altijd mijn koptelefoon bij me. 1 van de Nicaraguaanse vrijwillers, een goed maatje van me, vond dat ding altijd heel interessant. Hij wilde dan ook altijd als hij even pauze had, dat ding van me lenen. Prima natuurlijk! Hij luisterde dan altijd dit liedje; Summertime van Vybz Kartel. http://www.youtube.com/watch?v=CITU4KH93aU

Toen ik uiteindelijk wegging van het dorp, heb ik de koptelefoon aan hem gegeven.

Contributions, Comments & Kudos

Johan

heerlijk nummer en wat lief dat je je koptelefoon cadeau hebt gedaan!!

groetjes cc

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of JohanSchonebaum
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.