Mijn wereldsupportersong

Mijn wereldsupportersong is Summertime van Vybz Kartel. Dit nummer is voor mij heel bijzonder. In Puerto Cabezas, waar ik 4maanden heb gewoond, luisterden de mensen altijd de zelfde muziek. In barretjes, in de discotheek, op straat het was altijd het zelfde. Ik heb op een gegeven moment een paar van die nummers gekregen.
Op de bouw had ik altijd mijn koptelefoon bij me. 1 van de Nicaraguaanse vrijwillers, een goed maatje van me, vond dat ding altijd heel interessant. Hij wilde dan ook altijd als hij even pauze had, dat ding van me lenen. Prima natuurlijk! Hij luisterde dan altijd dit liedje; Summertime van Vybz Kartel. http://www.youtube.com/watch?v=CITU4KH93aU

Toen ik uiteindelijk wegging van het dorp, heb ik de koptelefoon aan hem gegeven.

Follow the author: JohanSchonebaum
More contributions of WorldSupporter author: JohanSchonebaum
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Johan

heerlijk nummer en wat lief dat je je koptelefoon cadeau hebt gedaan!!

groetjes cc

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1