WorldSupporter profile of Frederique
Image
Travel & Move: 
De reis naar Brazilië! Zie het vak school. Verder hou ik er van om op reis te gaan. Ik ga altijd op vakantie met een camper en dan kom je op de apartste plekken!
Experience & Leisure: 
Ik hou van muziek en festivals! Ik ben al 5 keer naar het Afrika festival in Hertmen geweest samen met mijn vriendinnen en haar geadopteerde neefjes.
Ik vind super om wat van de afrikaanse cultuur op te snuiven.
Learn & Develop: 
Ik ben actief geweest in de wereld van milieu verbetering. Met het vak Technasium kon je mee doen met een wedstrijd genaamd INESPO.
Ik heb samen met 4 klasgenoten een product ontwikkeld die bijdraagt aan een beter milieu. The friendly battery. Hiermee hebben wij de 3e prijs van Nederland gewonnen en die prijs was om mee te doen aan de Mostratec olympiade in Novo Hamburgo. We hebben daar onze ideeën gedeeld met heel veer verschillende mensen en ook heel veel andere ideeën gezien. Dit was een geweldige ervaring.
Help & Change: 
Voor mijn maatschappelijke stage, die je moet doen voor school in de 3e klas, ben ik bij J.P van de Bent geweest.
Een appartement op roombeek waar verstandelijk gehandicapten mensen worden verzorgt en worden begeleid in zelfstandig leren leven. Ik heb hier rondgekeken en met de jongeren gepraat over hun toekomst. Ook heb ik dagelijke bezigheden met ze gedaan zoals boodschappen doen, koken en spelletjes doen. Dit was een hele leerzame ervaring.
Work & Initiate: 
Ik heb schoongemaakt bij In't veld en ik werk nu bij de Albert Heijn.
My Latest Activity
Image

In deze blog wil ik het hebben over het televisieprogramma± ´´Peter R de Vries over de grens´´Hier gaat hij naar ontwikkelingslanden om te laten zien wat de problemen zijn. Hij filmt dit super eerlijk. Hij laat het zien en het is heel confronterend. Hij praat met de me...