Ebola

Ik wil het in mijn eerste blog die te maken heeft met ''Worldsupporter'' hebben over Ebola. Ebola is de vreselijke besmettelijke ziekte die nu in Afrika heerst. 

´´ Het aantal mensen dat sterft aan de gevolgen van ebola neemt nog steeds rap toe. Vooral landen in West-Afrika worden getroffen. Welke westerse landen doen eigenlijk wat om deze regio te helpen?´´ aldus Nu.nl

Ik vind het vreselijk dat Ebola heerst. Het is een enge ziekte die zich heel makkelijk verspreid. Ik Afrika zijn er heel veel mensen ziek en weinig mensen overleven de ziekte. Wat nu veel in het nieuws is is dat westerse landen zoals Nederland in actie moeten komen! Ook is bekend dat er te weinig artsen zonder grenzen hulp van Nederland komt. Ik vind dit heel jammer. Wel leggen we gelukkig flinke bedragen weg om te helpen. Er worden veel acties gehouden en geld ingezameld. Hier ben ik blij om. 

Wel moet er rekening gehouden worden met het feit dat er nog steeds ook andere problemen op de wereld zijn zoals honger en oorlog. Ik hoop niet dat door Ebola er minder geld gaat naar andere goede doelen. Dit hoor je nu ook in het nieuws soms namelijk. 

 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Frederique
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.