Peter R de Vries in Malawi

In deze blog wil ik het hebben over het televisieprogramma± ´´Peter R de Vries over de grens´´
Hier gaat hij naar ontwikkelingslanden om te laten zien wat de problemen zijn. Hij filmt dit super eerlijk. Hij laat het zien en het is heel confronterend. Hij praat met de mensen daar en verteld zijn mening. Hij laat je zien dat je in actie moet komen.
Ik heb met mijn hele familie op de bank zitten kijken toen hij naar Malawi ging. Mijn expeditie was naar Malawi dus ik vond het super leuk dat mijn ouders konden zien hoe het daar precies is. Ik heb het ook op mijn facebook gedeeld en al mijn vrienden verteld. Hij liet zien hoeveel armoede er was, hoe veel jonge kinderen al zwanger waren, dat sommige kinderen heksen werden genoemd, dat er heel veel kinderen dood gaan en hoe de mensen leefden in hun kleine huisjes. Het was heel aangrijpend en ik raad het iedereen aan om naar te kijken. Ook zei hij naar afloop dat je donateur kan worden. Daarom vind ik dit heel erg passen bij worldsupporter! Hij wil echt wat veranderen en mensen bewust maken en daar heb ik heel veel respect voor. 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Frederique
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.