Milieu van Malawi behouden en verbeteren

In Malawi is misschien armoede als je kijkt op het gebied van welvaart, bebouwing en wegen maar als je kijkt op het gebied van natuur en milieu is Malawi rijk aan prachtige dingen. De mensen leven in vrede met elkaar samen zonder alle grondstoffen te verspillen. Ik denk dat het heel belangrijk is dat als we landen als Malawi willen helpen en verbeteren we er op letten dat we niet dezelfde fouten in dat land maken als wij hier doen. Door te veel fabrieken te plaatsen en te veel uitlaatgassen door auto's toe te laten. Ik denk dat de mooie natuur in Malawi goed beschermt moet worden. 
Iets dat wel anders kan in Malawi is het volgende: Wij hebben gezien dat mensen geen goed afval systeem hebben. Ze graven elke keer gaten achter hun huisjes in de grond en dumpen daar hun afval in. Dit is in principe een milieu vriendelijke manier, het laten wegrotten van afval en de grond opnieuw gebruiken. Maar ze gooien ook afval in de grond wat heel slecht is zoals plastic. Ik vind dat in Malawi aandacht moet komen voor een goed afval systeem. De straten zullen schoner worden en de hygiene zal verbeteren! 

Op de foto zie je mij. Ik graag hier een afvalgat voor een vrouw die dit zelf niet meer kon. 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Frederique
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.