Konings kroontjes!

Op mijn oproep die ik op facebook heb geplaatst over het inleveren van (oude) spullen om te verkopen voor mijn project, kreeg ik een heel lief berichtje van een kennis met het voorstel om kroontjes te haken. Deze kroontjes zou zij dat maken zodat ik deze met koninginnendag kon verkopen! De opbrengst tot nu toe is 72 euro! Ik heb nog een aantal kroontjes over, als je er eentje wilt kopen en daarbij mijn project wil steunen stuur mij dan even een berichtje!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Brittobdam
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd