WorldSupporter Magazine of Brittobdam

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Na mijn verblijf in Spanje heb ik niet veel gereisd naar andere landen, dit jaar word voor mij de eerste keer dat ik buiten Europa reis.
Ik vind het dan ook erg spannend maar vooral heel gaaf dat ik de mogelijkheid heb om dit te kunnen doen.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd verdiep ik me de laatste veel in Ecuador en de Galapagos eilanden zodat ik ongeveer weet wat ik kan verwachten.
Learn & Develop: 
Ik heb de eerste twee jaar van mijn middelbare school tijd in Spanje gewoond, hier heb ik veel geleerd van de Spaanse taal en cultuur.
Zo druk als we het hier in Nederland allemaal hebben, zo relax is het leven daar! De mensen maken zich niet druk, zijn gelukkig met wat ze hebben en met afspraken is het daar niet gek als je te laat komt. Op zich een mentaliteit waar we in Nederland veel van kunnen leren. Toch ben ik na twee jaar vanwege heimwee terug verhuisd naar Nederland omdat ik het sociale Nederland erg miste. Ik denk dat iedereen die voor langere tijd in het buitenland heeft geleefd kan beamen dat geen land zo sociaal en gastvrij is als Nederland.
Help & Change: 
Ik ben Britt Obdam en ik vertrek 7 September 2013 voor drie maanden naar Ecuador om vrijwilligerswerk te doen, Spaans te leren en te backpacken.
Om een extra steentje bij te dragen aan mijn project daar ben ik momenteel oude spullen in aan het zamelen om deze vervolgens te verkopen. Met deze opbrengst hoop ik in Ecuador heel veel kinderen blij te kunnen maken.
Work & Initiate: 
Ik werk momenteel in de thuiszorg. Ik vind het erg leuk werk maar toch begint het te kriebelen omdat ik weet dat er in andere landen mensen zijn die mijn hulp veel harder nodig hebben.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content