Rommel voor het goede doel

Afgelopen weekend heb ik de ingezamelde 'oude' spullen verkocht op de rommelmarkt, deze spullen heb ik verzameld door een oproep te plaatsen via social media. Ook heeft een vriendin zondag nog een aantal kinderen geschminkt tegen een kleine vergoeding.

Alle mensen die spullen en of sponsorgeld hebben gegeven en op welke manier dan ook mee hebben geholpen, BEDANKT! Dankzij jullie heb ik het mooie bedrag van €247,- opgehaald! Dit geld ga ik meenemen naar een school in San Cristobal ( een van de Galapagos eilanden) Daar ga ik kijken hoe ik het geld het beste aan de kinderen kan besteden. Ik hou jullie op de hoogte! :)

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Brittobdam
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
3
Selected Categories