~ Vrijwilligerswerk Nepal ~

Sinds gister staat de 4 weken vrijwilligerswerk in Nepal met mijn grote broer vast. Ik wou dit jaar heel graag weer vrijwilligerswerk doen, en mijn broer gaat een paar maanden backpacken. Zo kwam hij op het idee om samen dan met mij vrijwilligerswerk te doen. We zaten eerst nog te twijfelen tussen Nepal en de Filipijnen... Na veel gelezen te hebben op internet heb ik de knoop door gehakt. Als ik de informatie van beide landen moet vergelijken vond ik Nepal een mooiere cultuur, landschap, etc. hebben. Aan het begin van de zomervakantie gaan we al weg. We gaan daar naar een schooltje verschillende lessen geven met nog ongeveer 6 vrijwilligers. Ik heb er super veel zin in! ik maar nog wel een paar blogs voordat het zover is en vertel natuurlijk hoe het was! (:

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Sophytempel@live.nl
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1221