~ al weer een tijdje thuis ~

Sinds een paar weken geleden ben in een nieuwe opleiding begonnen: ”MBO Verpleegkundige”. Dit is wat ik altijd al heb gewild. Het is een best moeilijke opleiding maar ik ga er helemaal voor!
Voor de rest heb ik nog steeds geen sport. Ik denk dat ik maar gewoon die 20 km naar school fiets en weer terug en dan i.p.v. een sport maar op piano lessen ga om nog beter piano te leren spelen.

Ik ben al weer een tijdje thuis en alles nog een paar keer afgespeeld in mijn hoofd. Het is best onwerkelijk dat ik dit al op mijn 15e heb mogen doen, en dan ook nog naar dat mooie Afrika! Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in Afrika maar ben ook best blij dat ik weer terug in het oude vertrouwde Nederland ben, en al helemaal na al die berichten van het Ebola virus… Bah wat een verschrikkelijke ziekte. Hopelijk breidt het zich niet uit naar boven! 
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad in Afrika, nog een tripje naar Afrika zou ik zeker niet erg vinden!!!

Ik zou het zo weer doen een tripje naar Afrika!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Sophytempel@live.nl
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
1150