~ gesprekken met de bewoners van Ghana ~

Toen ik in Ghana was heb ik met meerdere leeftijdsgenoten gepraat. Zo ben ik dingen te weten gekomen over bijvoorbeeld: het gezin, de familie, de mensen waarmee hij/zij omgaat, wat hij/zij van Ghana vindt, of hun denken dat hier hulp nodig is, wat ze van Nederland vinden, wat ze in het dagelijks leven doen, noem maar op. Het is heel leuk om zulke dingen aan mensen te vragen en dan niet alleen aan leeftijdsgenoten maar ook aan bijvoorbeeld onze reisgids, Sylvester.

Ik ben zo blij dat ik deze reis op mijn 15e al heb mogen meemaken! Als je er ooit de kans voor krijgt: DOEN!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Sophytempel@live.nl
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
4
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.