~ gesprekken met de bewoners van Ghana ~

Toen ik in Ghana was heb ik met meerdere leeftijdsgenoten gepraat. Zo ben ik dingen te weten gekomen over bijvoorbeeld: het gezin, de familie, de mensen waarmee hij/zij omgaat, wat hij/zij van Ghana vindt, of hun denken dat hier hulp nodig is, wat ze van Nederland vinden, wat ze in het dagelijks leven doen, noem maar op. Het is heel leuk om zulke dingen aan mensen te vragen en dan niet alleen aan leeftijdsgenoten maar ook aan bijvoorbeeld onze reisgids, Sylvester.

Ik ben zo blij dat ik deze reis op mijn 15e al heb mogen meemaken! Als je er ooit de kans voor krijgt: DOEN!

Follow the author: Sophytempel@live.nl
More contributions of WorldSupporter author: Sophytempel@live.nl
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]