Vakantiebeurs

​Hallo allemaal,

Vorige week zondag was een dag vol met inspiraties en verhalen. Ik heb namelik geholpen op de vakantiebeurs in Utrecht. Samen met Worldmapping en BeMore was ik te vinden in de Jaarbeurs Utrecht. Vol op mijn verhaal aan het delen met iedereen die voor bij kwam en geitereseerd was. Na mate de tijd ging alles veel soepeler. Het was een geweldige dag en ik kan met zekerheid zeggen dat ik heel veel mensen geinspireerd heb om ook vrijwilligerswerk te gaan doen, mensen van alle leeftijden jong, oud, letterlijk alles! Ik ben zo trots dat ik deze kans kreeg en ik zou hem zo weer over doen. Ik ben blij dat ik de mogelijkheid krijg om meer mensen te inspireren met mijn eigen verhaal, want er is niets mooiers dan dat. Ik hoop dat ik mijn verhaal nog heel veel kan vertellen tegen veel verschillende mensen. Want ik raak er nooit moe van! Ook heb ik persoonlijk nog wat organisaties gezien waar ik volgend jaar mee kan om vrijwilligerswerk te gaan doen. Als je ooit begint, stop je niet meer! 
De jaarbeurs was weer een geweldige ervaring en een inspiratie bron voor mijzelf en anderen. 8 uur lang gestaan en zoveel mogelijk mensen aangesproken. Ik ben er van overtuigd dat het de moeite waard was. Ik weet het zeker. Want elke extra persoon telt. Vertel zo veel mogelijk mensen je verhaal en er zullen zeker een paar mensen tussen zitten die geinspireerd zijn en er aan zullen blijven denken. Die mensen hebben nodig. Zij kunnen zichzelf ooit nog eens overhalen om die verhalen zelf te beleven. 

 

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of LaraGue
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
8
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.