Radio opname Radio Rijnmond Over Nepal.

Vandaag mocht ik in de studio van Radio rijnmond komen. Voor mij een nieuwe ervaring wat ik als super! heb ervaren.
Na wat gebabbel en een bak koffie mocht ik dan eindelijk de studio in. Gelukkig was het niet Live. aangezien ik nog al snel kan praten. Maar het bleek totaal niet eng te zijn en ik kon op mijn gemak antwoorden. Ik heb verteld waarom mijn voorkeur naar Nepal uitgaat en wat mijn plannen daar zijn. Natuurlijk waar deze reis lust vandaan komt en watmijn missie is. Het was superleuk & ik wordt na mijn reis uitgenodigd voor een TV opname:)!

Wanneer het uitgezonden wordt is nog niet duidelijk, maar in ieder geval voor mijn vertrek (27/02/13).

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.