Prijs overhandigd!!

Klik op de link om het interview te zien http://www.davinci.nl/site/

Vandaag, maandag 11 februari, kreeg Saskia Oldenburg een cheque uitgereikt door Gea Vliek, directeur van Gastouderbureau Ziezo. Saskia heeft met ‘Straatkinderen uit Kathmandu' de Goede Doelenactie die Ziezo had uitgezet, gewonnen. Dat levert haar 500 euro op. Het Da Vinci College is enorm trots op de prestatie van haar student en heeft daarom een extra bonus van 250 euro gegeven.

Eind februari gaat Saskia, tweede jaars student van de opleiding Maatschappelijke Zorg (MZ) bij het domein Welzijn, voor vijf maanden stage lopen in Kathmandu, Nepal. Ze gaat aan de slag bij een weeshuis en een dagopvang voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapten. Er is daar veel gebrek aan de dagelijkse levensbehoeften. Saskia gaat met het geld wat ze nu heeft gewonnen o.a. kleding, schoenen en matrassen kopen. Ook reserveert ze geld voor activiteiten.

Gastouderbureau Ziezo heeft dit jaar voor de eerste keer een ‘Goede Doelenactie' uitgeschreven. Gea vertelt dat zij dit goede doel van harte steunt, omdat het vanuit de persoonlijke gedrevenheid van Saskia is ontstaan. Saskia gaat naar Nepal en gaat daar bekijken wat nodig is en koopt het zelf. Daardoor weet je zeker dat het geld goed terecht komt'.

Het Da Vinci College steunt Saskia van harte. ‘Ze heeft de power om in een heel ander werelddeel stage te gaan lopen en heeft ook gezorgd dat 946 mensen op haar goede doel hebben gestemd waardoor ze deze actie gewonnen heeft. Dan heb je wel wat in je mars!' vertelt Andre Schoonhoven, coördinator Internationalisering bij het Da Vinci College.

XX

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Cultureworld.Saskia
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories