Bijna zover

Nog 6 nachtjes slapen, dan begint het grote avontuur waar ik al jaren van droom. Eerlijk gezegd maak ik mij absoluut niet druk, ik ben nieut zenuwachtig en heb totaal niet het idee dat er iets groots gaat gebeuren. Alle inentingen zijn mijn lichaam in gespoten en ook mijn tas is bijna ingepakt!

Nog even mijn gedachten op school richten en vrijdag een solicitatie gesprek op mijn volgende BPVplek voor na de zomervakantie.

Zaterdag afscheidsfeestje met de familie en vrienden & een avondje stappen in #Rotterdam.

Zondag gezellig bij opa en oma eten en dinsdag met mijn beste vriendin naar de film om daar afscheid te nemen.

Bijna zover....

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.