WorldSupporter Magazine of Cultureworld.Saskia

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Verre reizen; Zuid- afrika & Zwaziland Srilanka Thailand En ik ben vanmorgen terug gekomen uit #Afrika #Gambia. Wauw, wat een ontzettend mooie ervaring was dit.
Mijn ouders zijn 25 jaar getrouwd en daarom hebben wij deze reis gemaakt met het gezin. Het zou een strand en rust vakantie worden,maar dat is er niet van gekomen. Gambia staat boven aan op mijn #Toplist verre reizen. De cultuur, natuur en lokale bevolking hebben veel invloed op gemaakt. Ik houd ontzettend van kinderen, kinderen in gambia ze maken mij zo blij!.. foto's volgens snel!!
Experience & Leisure: 
Mijn eerste reis buiten Europa was in 2004, een bezoek aan het natuurschone Zuid- Afrika.
Hier mocht ik voor het eerst snuffelen aan de afrikaanse cultuur en genieten van de prachtige jeep safari's! Sinds deze reis in mijn interesse gekomen voor de Afrikaanse muziek. Het mooiste nummer in mijn toplist is; Wonderfull chuillout music- Africa. Zoals ik al eerder vermeld had, ga ik over anderhalve maand richting Nepal voor een buitenlandse stage. Ik heb voor de kinderen in het weeshuis voetbalkleding ingezameld bij de voetbalvereninging waar ik zelf ook sport. Ik wil wedstrijden gaan organiseren voor de schooltjes, en zo kunnen de kinderen in blinkende kleding sporten.
Learn & Develop: 
Momenteel volg ik de opleiding medewerker Maatschappelijke zorg niveau 3,in het tweede jaar. Ik en 4 andere klasgenoten maken speelgoed voor stichting Bamenda.
Bamenda is een wijk in Kongo waar een weeshuis staat gevestigd, er wonen kinderen met een verstandelijk en lichamelijke handicap. Onze opdracht is; Handgemaakt speelgoed ontwerpen en maken voor de gehandicapten kinderen. zie hier de website; http://www.dordrecht-bamenda.nl/
Help & Change: 
Op dit moment ben ik actief bezig met een actie voor gastouders. Gastouders zetten zich in voor een goededoelenwedstrijd. Over anderhalve maand vertrek ik voor een half jaar naar Nepal.
Ook mijn project is te vinden bij de goedendoelen actie, als ik zoveel mogelijk stemmen ontvang onder mijn bericht; win ik 500 euro voor de kinderen in Kathmandu. Stemmen dus!! ;https://www.facebook.com/gastouderbureauziezo?v=app_336047219836447&app_data=entry_id%3D15845127%26gaReferrerOverride%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.facebook.com%252Fl.php%253Fu%253Dhttp%25253A%25252F%25252Fa.pgtb.me%25252FGJDHQ7%25253Fapp_data%25253Dentry_id%2525253D15845127%2526h%253DEAQEamnic%2526s%253D1 Verder; Ik heb mijn vorige BPV plek bij elkaar 525 euro opgehaald voor mijn project NEPAL.
Work & Initiate: 
Ik houd bij mijn werk (zorginstelling) een inzamelingsactie voor Nepal.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Travel Tickets, Study Tickets, Events & Recipes

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content