De afgelopen maanden

Deze blog is een terugblik op de laatste paar maanden. Dit waren wel echt speciale maanden, ik denk nog vaak terug aan de reis die we alweer 6 maanden geleden hadden naar Malawi, het is echt wel heel speciaal dat wij de mogelijkheid hadden om dit te doen. Ik ben ook qua denken echt wel veranderd voor mijn gevoel, ik vind het nu nog belangrijker om de mensen die daar wonen te ondersteunen, ze kunnen onze hulp zeker gebruiken! Ik ben dus ook van plan om in de toekomst zeker donor te worden van een bepaald goed doel, ik heb dat tot nu toe nog niet gedaan maar het lijkt me een goede manier om mensen proberen te helpen. De opdrachten van Worldsupporter lieten mij de laatste maanden ook weer terug denken aan de tijd in Malawi, en het deed mij nadenken over wat nou echt zou kunnen helpen in landen die zo arm zijn. De opdrachten van Worldsupporter hebben mij dus ook geholpen om de tijd in Malawi als het ware te analyseren.

Ik heb dus duidelijk van deze tijd geleerd, en hier ben ik wel blij mee!

 

Follow the author: Thijs
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Thijs
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Fijn om te lezen dat je zo

Fijn om te lezen dat je zo goed terugkijkt op je vrijwilligerswerk en dat World Supporter je kan helpen om nog meer uit je ervaring daar te halen nu je weer in Nederland bent! 

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1