Worldsupporter

We kregen de opdracht om foto's of sites of berichten te vinden die ik link aan wereldsupporter. Ik vond al snel een foto van een erg klein huis. Dit doet me denken aan wat ik ook veel zag in Malawi, de armoede. Eigenlijk alle huizen die ik heb gezien in Malawi waren ongeveer deze grootte, dit is natuurlijk heel erg klein. Er moet daar dus nog veel gedaan worden voordat mensen echt betere leefomstandigheden hebben. Want om met een heel gezin in zo'n klein huisje te wonen vind ik zelf niet te doen.

Het lukt me helaas niet om deze foto in dit bericht te plaatsen, er komt steeds een error.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Thijs
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.