Worldsupporter

We kregen de opdracht om foto's of sites of berichten te vinden die ik link aan wereldsupporter. Ik vond een leuke site die ik ook heb uitgekozen om hiervoor te gebruiken, ik vind het een heel leuk idee.

de link: http://www.oceansole.nl/

Wat ze doen is ze zoeken in Kenia naar afval dat op het strand is aangespoeld, dat ligt er heel veel, en hier gaan ze dan kunstwerken van maken. Dit is dus zowel goed voor het milieu als voor de mensen die daar leven, die krijgen er namelijk een goede loon voor. Het is dus echt een heel leuk idee, en het is ook zeker succesvol, binnenkort zijn die kunstwerken die daar worden gemaakt ook hier beschikbaar.

 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Thijs
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.