Go for it!

Ik ben als vrijwilliger 2 weken naar Malawi geweest. En geloof mij, het is een ervaring die ik voor geen goud had willen missen!

Als je twijfelt of je als vrijwilliger in het buitenland wil gaan werken, twijfel niet meer! Go for it. Ga ervoor. 

Geloof mij, je krijgt er geen spijt van! Je hebt de kans om een verschil te maken. Verschil te maken voor de mensen persoonlijk, voor een gemeenschap of voor een groep mensen. Je ziet met je eigen ogen de waardering voor je werk en je draagt daadwerkelijk bij aan een betere wereld.

Naast dat je andere mensen helpt, leer je jezelf ook kennen. Je leert je eigen leven te waarderen. Je leert een andere cultuur kennen. Je verlegt je grenzen. Je vergroot je zelfvertrouwen. Je breidt je wereldbeeld uit en je beleeft er ook nog eens ontzettend veel plezier aan!

Dus waarom nog twijfelen? Voor mij was het de mooiste ervaring die ik ooit heb meegemaakt. Ik had het niet willen missen en ik hoop dat iedereen die zo'n kans krijgt deze ook met beide handen grijpt!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of eefjekt
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.