Wat ga ik doen als MillenniumDoener?! Update 1

Een tijd geleden schreef ik een blog over wat ik allemaal wilde gaan doen als MillenniumDoener. Jammer genoeg heb ik daar nog niet veel van kunnen waarmaken...niet omdat ik het niet wil, maar omdat er steeds iets anders tussen komt. Gelukkig is dit een project wat ik niet in een jaar hoef te doen, maar een project waar ik mijn hele leven mee bezig wil blijven.

Mijn grootste doel is nog steeds om mensen te vertellen over wat ik heb gedaan en wat ik nog steeds doe! Dit wou ik doen door gastlessen te geven, dit kost jammer genoeg veel tijd en die tijd heb ik op dit moment niet. Wel ga ik elke maand naar Utrecht om te helpen op een informatie dag van WorldMapping. Ik ben nu in totaal 2 keer geweest en de 3de keer word aankomende donderdag. Ik vind het erg leuk om te doen, om andere jongeren enthousiast temaken voor iets wat ik oom heb mogen doen.

Naast de informatie dagen bij WorldMapping probeer ik mensen ook via mijn blog ( http://2feelconnected.wordpress.com ) te vertellen over de wereld om hun heen. In dit blog schrijf ik over mijn reiservaring ( mijn blog over Malawi: http://2feelconnected.worldpress.com/2014/10/11/malawi-2014/ ) , waargebeurde verhalen, goede doelen en mensen die de wereld net een stukje mooier maken. Zo hoop ik mensen te kunnne laten zien wat er nog meer in de wereld is en hun horizon te verbreden.

Ook probeer ik mijn eigen horizon te verbreden, door een nieuwe reis aan te gaan. Hier vertelde ik in een vorig blog al over, maar nu weet ik het zeker een nieuwe reis komt er aan. Wel twijfel ik nog steeds waar heen.. Het lijkt mij erg leuk om nog eens met WorldMapping mee te gaan en dan naar de Filipijnen. Zo kan ik ook de andere kant van de wereld eens bekijken en ze gaan hier hele mooie projecten helpen, die mij erg gaaf lijken! Maar misschien wil ik ook wel met Be-More mee en dan voor een lange tijd op een project zitten in Zuid-Afrika. Wat ik precies wil gan doen weet ik dus nog niet, hopelijk kan ik jullie hier over de volgende keer meer vertellen!!

Ik ben dus zeker niet gestopt na mijn expeditie in Malawi! Ik ga door om de wereld steeds een stukje mooier te kunnen maken, op welke manier dan ook! Ik ben trouwens beniewd wat jullie van mijn blog vinden, dus neem eens een kijkje! Groetjes!

Follow the author: DanielleKwint
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: DanielleKwint
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]