Image
WorldSupporter profile of DanielleKwint
Image
Travel & Move: 
Met mijn ouders ging ik altijd gezellig naar campings in Frankrijk.
Dit jaar(2014) mag ik voor het eerst alleen op vakantie en denk dat dit ook gelijk mijn bijzonderste vakantie wordt en hopelijk volgen daarna nog meer van zulke vakanties.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd ben ik de afgelopen tijd veel bezig geweest met mijn reis naar Malawi, nu ik terug ben wil ik in mijn vrije tijd mensen vertellen over mijn reis naar Malawi.
Verder kijk ik graag films in mijn vrije tijd en dan het liefst waargebeurde verhalen.
Learn & Develop: 
Op de middelbare school, moesten we 25 uur stage lopen, ik heb toen mee geholpen aan een actie van serious request.
Ook deed onze klas mee aan de actie zip your lip, we moesten deze dag de hele dag vasten en het is me gelukt. Nu volg ik een Studie op het ROCvA Media, door deze studie heb ik 2 keer collecteren voor dance4live bij de musical flash dance.
Help & Change: 
Afgelopen zomer (2014) ben ik met de organisatie WorldMapping naar Malawi geweest.
Ik heb hier bij verschillende lokale projecten mijn handen uit de mouwen gestoken en een hele mooie ervaring beleefd.
Work & Initiate: 
Ik werk op dit moment bij Ouwehand Dierenpark, waar ik zoveel mogelijk geld bij elkaar aan het verdienen ben voor mijn reis naar Malawi en voor wie weet nog meerdere reizen.
My Latest Activity
Wat ga ik doen als MillenniumDoener?! Update 1

Een tijd geleden schreef ik een blog over wat ik allemaal wilde gaan doen als MillenniumDoener. Jammer genoeg heb ik daar nog niet veel van kunnen waarmaken...niet omdat ik het niet wil, maar omdat er steeds iets anders tussen komt. Gelukkig is dit een project wat ik niet in een jaar hoef te doen, m...

kids

Deze 2 meisjes spoken nog dagelijks in mijn hoofd, daarom wil ik hun verhaal met jullie delen. Niet alleen hun verhaal, maar vooral waarom ik nog dagelijks aan deze meisjes denk en wat mijn gevoel bij hun is. Wanneer ik aan hun denk vraag ik mij af: Hoe gaat het nu met hun, wat zijn ze aan het doen ...

Wat ga ik doen als MillenniumDoener?!

Toen ik terug kwam uit Malawi, wist ik zeker dat ik het hier niet bij ga laten. Ik heb gezien in Malawi dat de kleinste dingen belangrijk kunnen zijn en ik ook gewoon in Nederland het verschil kan maken. Als MillenniumDoener blijf ik mij eraan herrinneren wat ik allemaal kan doen voor de wereld om m...

WorldMapping

Met de orgnisatie WorldMapping ben ik deze zomer op expeditie gegaan naar Malawi. Over mijn reis hield ik een blog bij, ben je nog geintereseerd naar wat ik precies gedaan heb ik Malawi? Dan kun je op deze link klikken: blog.worldmapping.nl/daniellekwint  Op dit blog bij Wereldsupporter komt te...

Image

Aan het begin dacht ik, dit ga ik echt niet doen! Maar uiteindelijk wend alles dus ook een gat in de grond.

Image

Bij ons eerste project Liyo, we hebben hier veel mogen doen en ik heb hier ook zeker een mooie tijd gehad. Dit was onze laatste groepsfoto.

Helpen op de informatiedag van WorldMapping

Ik ben al even een tijdje terug uit Malawi, maar ik kan niet snel genoeg beginnen met andere jongeren enthousiast maken voor misschien hun droomreis. 30 augustus ga ik bij WorldMapping vertellen over mijn ervaring. Ook krijgen de jongeren een presentatie te zien en kunnen ze vragen stellen.

Image

In het vliegtuig zat ik bij het raampje en kon ik de schoonheid van Malawi al in de lucht zien, maar eenmaal geland voelde ik mij gelijk thuis en op mijn gemak.