Wat ga ik doen als MillenniumDoener?!

Toen ik terug kwam uit Malawi, wist ik zeker dat ik het hier niet bij ga laten. Ik heb gezien in Malawi dat de kleinste dingen belangrijk kunnen zijn en ik ook gewoon in Nederland het verschil kan maken. Als MillenniumDoener blijf ik mij eraan herrinneren wat ik allemaal kan doen voor de wereld om mij heen!

Sinds ik terug ben heb ik na gedacht over hoe ik wil bijdragen aan een betere wereld. Toen ben ik er op uitgekomen om mensen te vertellen wat ik heb gedaan. Het klinkt misschien een beetje suf, maar ik denk dat het kan helpen. Voordat ik op reis ging waren er veel mensen die tegen mij zeiden: wat knap dat je dit gaat doen, ik zou het zelf niet durfen, maar het lijkt mij wel gaaf. Deze mensen wil ik uit hun comfortzone halen. Ik wil jongen of volwassenen net een duwtje in hun rug geven dat ze zich ook gaan in zetten voor een betere wereld en hoe? Dat moeten ze zelf weten.

Dit wil ik gaan doen door presentaties te gaan geven op mijn eigen school (ROCvA), maar ook door presentaties te gaan geven op middelbare scholen. Zo hoop ik andere jongeren te kunnen inspireren. Verder wil ik ook volwassen vertellen over wat ik heb gedaan. Om nog meer jongeren te kunnen bereiken ga ik kijken of het mogelijk is om een artiekel te plaatsen in 1 of meerdere tijdschiften. Als laatst wil ik jongeren die naar een informatie dag gaan van WorldMapping, over de streep trekken om ook daadwerkelijk op expeditie te gaan.

Naast mensen vertellen over mijn ervaring, ga ik ook proberen een actie te organiseren om zo geld op te kunnen halen. Dit voor mijn volgende reis. Ik heb zo'n mooie ervaring gehad in Malawi, dat ik heb besloten om nog net een keer mee te gaan met WorldMapping. De bestemming is nog niet helemaal bekend, omdat er zo veel mooie bestemmingen zijn, maar ik ga dat is zeker!!

Follow the author: DanielleKwint
More contributions of WorldSupporter author: DanielleKwint
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]