Malawi, je was awesome!

Het is alweer een tijd geleden dat ik terug ben gekomen in Nederland, maar ik heb nog geen tijd gehad om dit met jullie te delen. Er zijn zo veel mensen aan wie ik mijn verhalen heb mogen vertellen! Met mijn hele familie en het halve dorp heb ik mijn reiservaringen mogen delen en vriendinnen, kennissen, mijn klas en de basisschool bleven natuurlijk ook niet achter. Binnenkort ga ik nog eens langs bij de basisschool om iedereen officiëel te bedanken voor de kerstactie.
Ik heb echt een supertijd gehad! De achttien dagen vlogen voorbij, mede dankzij de topgroep waar ik mee mocht gaan. We hebben ontzettend veel gezien en gedaan, we kwamen tijd tekort! Ik ben echt blij dat we zoveel mensen hebben kunnen helpen, iedereen leek zo oprecht! Mijn hele reisverslag heb ik op http://blog.worldmapping.nl/mariekeschouten/ staan, misschien een kijkje waard? ;)

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: HelpMariekeHelpen
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]