Goed begin van t nieuwe jaar!

Vanmiddag mocht ik de cheque van de opbrengst van de kerstmarkt ophalen bij de basisschool bij ons in t dorp (Ven-Zelderheide). De markt was een groot succes en hiermee is er €1401,41 euro opgehaald voor de projecten in Malawi!
'Vorig jaar' was er een kerstconcert waarbij er met de kerstmuts is rondgegaan voor mijn goede doel en waar een mooie €250,- is opgehaald.
Met nieuwjaar is er elk jaar bij ons een tent waar de mensen elkaar nog een 'goeie roetsj' kunnen wensen en samen kunnen toosten op het nieuwe jaar. Hier wordt dan ook geld ingezameld voor een goed doel, dit jaar mocht ik dat zijn :)

Voor mij is 2014 heel goed begonnen, terwijl ik zelf niet bepaald uren heb staan zweten om een mooie bijdrage bij elkaar gesprokkeld te krijgen.

Misschien een tip voor iedereen: ik heb 2 keer in de krant gestaan met mijn project, een eigen website en bij de bedrijven in ons dorp een brief in de bus gedaan, sindsdien zijn er allemaal mensen naar MIJ toegekomen met acties die ze voor me wilden doen! Ik woon dan wel in een klein dorp waar iedereen elkaar kent, maar je kunt ook altijd vragen of een bedrijf je wilt sponsoren in ruil voor reclame op je website bijvoorbeeld!

Nog een gelukkig en succesvol 2014 allemaal!

Image
Follow the author: HelpMariekeHelpen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: HelpMariekeHelpen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]