WorldSupporter Magazine of HelpMariekeHelpen

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik verheug me ontzettend op mijn ontwikkelingsreis naar Malawi in 2014!!!
Ik ben tot nu toe nog nooit buiten Europa geweest, maar heb heeeel veel musea bezocht en me altijd al geïnteresseerd in ontwikkelingshulp. Ik ben zo benieuwd!
Experience & Leisure: 
Ik heb zelf rond de honderdvijftig fruitplantjes gekweekt en deze op een braderie en aan huis verkocht voor het goede doel.
Ook heb ik mijn eigen site aangemaakt en lees ik erg graag boeken over derdewereldlanden. Ook is 'De Vliegeraar' mijn favoriete film. Ik organiseer van alles voor 'Help Marieke Helpen' en heb op 30 september 2013 al zo'n driehonderd armbandjes gemaakt, waarvan 174 verkocht voor €4,- per stuk. Ook hebben al een aantal familieleden oude antieke meubels afgestaan voor dit goede doel... En ik ben verslaafd geraakt aan Tony's chocoloney ;P
Learn & Develop: 
Ik heb meegedaan aan verschillende acties.
Zo ben ik via school bijvoorbeeld langs de deuren geweest voor stichting Opkikker en hebben we met onze klas 24 uur lang gevast voor 'Passion for people'. We zijn twee keer als meest actieve klas uitgeroepen. :)
Help & Change: 
Ik heb me aangemeld voor een expeditie met Worldmapping. Ik ga 19 dagen lang ontwikkelingswerk doen in Malawi! Ik ga van 26 juli (de dag voor mijn 16e verjaardag) tot en met 12 augustus.
Ben heel erg benieuwd!
Work & Initiate: 
Ik doe vrijwilligerswerk in een kruidentuin, hier worden kruiden op een biologische manier gekweekt. In plaats van plastic tasjes worden er zakken gebruikt van gerecycled papier.
Al het afval wordt gescheiden en het gft-afval eindigt op de composthoop. De eigenaresse van deze tuin gebruikt ook nooit chemisch spul om onkruid te bestrijden en heeft mij gesponsord.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters