een 'kleine' update

pff, het is alweer een tijdje terug dat ik iets heb laten weten! Het begint nu allemaal wel heel spannend te worden, nog iets meer dan drie weekjes en dan is het al zo ver voor mij! En in de tussentijd heb ik zeker niet stil gezeten. Alles bij elkaar heb ik bijna €5.000,- euro opgehaald met het verkopen van plantjes en zelfgemaakte armbandjes, bedrijven die me hebben gesponsord, de kerstmarkt van de basisschool bij ons in het dorp, het molenfeest en een kerstconcert, een deel van de opbrengst van zowel de nieuwjaarstent als de oliebollenverkoop, ik mocht het goede doel van de communiekantjes vertegenwoordigen en er staat een potje bij de snackbar. En natuurlijk heb ik ook zelf een centje bijgelegd. Ik ga er deze zomer zeker voor zorgen dat dit geld in goede handen terecht komt! En ohja, ik heb met mijn school afgesproken dat een deel van de opbrengst van de komende kerstactie naar Malawi gaat, dus hier mag ik een project voor uitkiezen. :)

Follow the author: HelpMariekeHelpen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: HelpMariekeHelpen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]