Onbewust inspireren

Afgelopen week heb ik een gesprek gehad met een vrouw van Wereldsupporter, die mij uit heeft gelegd hoe ik mensen kan inspireren en hoe het MillenniumDoen! programma in elkaar zit. Ik kwam erachter dat ik onbewust al goed bezig was. Ik ben nu bijna aan het einde van een half jaar waarin ik bijna dagelijks in een friettent en een café heb gewerkt. Vrijwel dagelijks praat ik daar met bekende en onbekende mensen over de reis die ik ga maken en het vrijwilligerswerk dat ik ga doen. Dat ik hiermee mensen zou inspireren, was nog niet in mijn gedachten opgekomen, ik vond het gewoon leuk om erover te vertellen. Daarnaast weten mijn vrienden en vriendinnen ook alles van mijn reis. Een vriendinnetje heeft zelfs besloten om ook een reis te gaan maken. Om nou te zeggen dat dat door mij komt, lijkt me wat overdreven. Wel heeft ze verteld dat ze het zo leuk vond om mij over het vrijwilligerswerk te horen praten en dat ze ook zin kreeg om wat meer van de wereld te gaan zien. Zo ben ik in het afgelopen half jaar dus al heel wat bezig geweest met het inspireren van mensen om me heen. Soms bewust en soms onbewust. Ik ben ervan overtuigd dat als je bezig bent met iets waar je zelf ontzettend veel plezier aan beleefd, dat je dan vanzelf mensen om je heen inspireert. Oh, en trouwens, nog maar iets meer dan drie weken tot mijn vertrek! Ik kan niet wachten!

Follow the author: zigenhornlieke
More contributions of WorldSupporter author: zigenhornlieke
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]