Goed Bezig!

Zo het gaat echt goed hier in Venlo.

Op school krijg ik heel veel enthousiaste reacties over mijn reis en mijn site. Dat is natuurlijk altijd fijn om te horen, het geeft ook een bevestiging van 'Ik sta er niet alleen voor en mensen willen mij helpen.'

Ook hebben er al een hoop mijn bericht op de beeldkrant van Omroep Venlo gezien, nu wil ik hem zelf ook heel gaag zien maar ik mis 'm steeds.

Gister heb ik 7 collectebusjes in elkaar geknutseld met het worldmappinglogo en foto's van expedities erop. Deze gaan op basisscholen in de buurt staan, in de bibliotheek en ik ga er zelf mee op pad! Ook heb ik gisteren al twee dozen van Eeko gevuld met lege inktcardritges.

Deze week ga ik ook met mijn teamcoordinator op school in gesprek of er op mijn eigen school, het Blariacum College, een actie op touw kan zetten.

Ook leuk om te zien dat er Worldmappers bij je in de buurt wonen. Jet Vermeulen is er een van en die gaat ook nog mee met dezelfde expeditie als ik! Dubbel Leuk. Nu zijn we ook met z'n tweeen en dan sta je meestal toch sterker. Samen gaan we proberen een artikel in de krant te zetten of een Benefietavond op te zetten.

Mij lijkt zo'n benefiet avond echt heel leuk om op te zetten en mee te maken maar Jet en ik hebben allebei weinig idee over hoe en wat? We kregen al een goede tip van Joelle, heel erg bedankt daarvoor! Maar alle tips/trics zijn welkom!

Drukdrukdruk maar het is het allemaal waard (denk ik).

Mijn moeder vroeg laatst waarom ik niet gewoon naar Renesse of Terschelling ga van de zomer. 'Heel simpel', zei ik, 'ik hoef me geen week lang vol te zuipen, ik wil iets zien van de wereld en er iets voor betekenen.' Dat vind ik gewoon veel belangrijker en het is een zinvoller doel om je geld aan te investeren dan glazen alcohol die je ook nog beschadigen. Dit is dus gewoon geld wat voor eeuwig nuttig is en niet voor een avond om dronken te worden en de dag erna met een barstend hoofd wakker te worden.

Groetjes,

Renee

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of Renee_Vercoulen17
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.