Voorbereidingen voor de Filipijnen

Hallo allemaal, op dit moment ben ik mijn voorbereidingen aan het treffen voor de Filipijnen. Ik ga daar ontwikkelingswerk doen in house of refuge, dit huis is voor kindjes van 0 t/m 10 jaar die mishandeld, op straat of afgewippeld zijn door hun ouders. Ik ga dit doen voor 5 maanden, mijn doel is - Creating and participating (in) an education program - Using sports, dance, health education and the power of a smile. - Emphasize the power of teamwork - My target audience would be children and teenagers. - I did my graduation paper about creating a healthier lifestyle, I would like to do something in that area. In house of refuge ga ik les geven aan de kinderen, moet ik de kinderen helpen bij hun huiswerk en moet ik ze leren dat in elk kind een toekomst zit. Ik ga dit allemaal doen door middel van mijn eigen voorbereide lessen, deze lessen gaan over sport, gezonde voeding & voorlichting van ziektes en hygiene.. Er moet nog veel gebeuren voor dat ik heen ga, maar heb er in ieder geval heel veel zin in. En ik hoop dat ik de kinderen daar wat kan bij brengen, dat je met veel overgave overal een weg kunt vinden. In de toekomst komen hier nog veel meer verhalen te staan, ook zou ik jullie mijn lesmateriaal in stappen tonen.. Ik hoop dat ik wat aan jullie zou hebben, en dat jullie wat aan mij hebben. Ik heb super veel zin om naar de Filipijnen te gaan, en kan eigenlijk niet wachten. ( niet te vergeten dit is de site van de stichting : http://www.shor.nl/php/main.php ) Groetjes Karin

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Ontzettend goed dat je dat

Ontzettend goed dat je dat gaat doen! Het lijkt me erg zwaar, maar ook heel belonend. E kan ook even op de World School Bank kijken voor lesmateriaal (hier: http://www.wereldsupporter.nl/world-school-bank-lesgeven) waar je ook je eigen lesmateriaal kan doneren om andere vrijwilligers en mensen op de Filippijnen en in Kenia te helpen.

Ik hoop dat je heel veel plezier hebt, en dat het een geweldige ervaring wordt! Houd ons op de hoogte :)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
Blog of Karin
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2 1
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd