Vrijwilligerswerk Filipijnen

Vrijwilligerswerk in Colombia is mij goed bevallen. Een reden om dit te herhalen was daarom onvermijdbaar.
Ditmaal zal ik mijn hulp gaan aanbieden in de Filipijnen, waar een hoop armoede heerst, o.a. vanwege de tyfonen.
Ik ga mij bezig houden met het opzetten van een stadstour. Samen met Filipijnse studenten wordt een module ontwikkeld,
waardoor in de toekomst toeristen een interessante stadstour kunnen krijgen. Verder ga ik aan de slag bij de organisatie: Good Food Community.
Deze organisatie brengt boeren en stadsmensen bij elkaar om landbouw te laten samengaan met zorg voor de omgeving en gezond, goed voedsel. 
Wat ik exact ga doen is voor mij ook nog onbekend, maar ik heb er in ieder geval weer zin in!
Mocht ik de tijd hebben om een keer te bloggen dan houd ik jullie op de hoogte.

Ik zeg alvast, tot voor kerst! 

Contributions, Comments & Kudos

reisje

Hoi Maurice,Nu je gaat werken zal het bloggen wel niet veel worden. En er zijn daar veel hele mooie meisjes waar je uiteraard niet omheen kunt. Bovendien zijn de mensen heel, heel heel aardig.  En ook nog een fijn klimaat. Zit jij effe goed daar!!!!Veel succes en geniet!!

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Mauriceja1
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3 1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.