Nijmeegse vierdaagse 2015?!

Afgelopen week liepen mijn vader en oom de nijmeegse vierdaagse! wat een leuke sfeer en goed evenement... ze hebben het beide uit gelopen en het zo leuk ervaren dat ze het volgend jaar weer willen doen. Inmiddels was ik ook wel enthousiast geworden, maar ga ik zoiets niet zomaar doen. Ik heb meerdere mensen zien lopen voor een goed doel en ben dan ook van plan om geld in te zamelen voor een mooi doel. Welk doel ik wil gaan steunen dat weet ik nog niet en dat ga ik nog even uitzoeken, maar het is wel een leuk en uitdagend vooruitzicht want ik wil z veel mogelijk ophalen natuurlijk. Ook zal het best pittig worden al die kilometers. Eerste stap is het kopen van goede wandelschoenen, anders zal ik het eind denk ik niet halen... Will be continued!!!

Follow the author: angela_kranendonk@hotmail.com
More contributions of WorldSupporter author: angela_kranendonk@hotmail.com
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]