Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Tot op heden ben ik naar italie, spanje, griekenland, frankrijk, portugal, ghana en curacao geweest. Tijdens deze vakanties heb ik vooral excursies gedaan.
tijdens mijn stage ben ik vrijwilliger geweest en heb ik nog twee weken van het landschap kunnen genieten door te reizen.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd sport ik graag, dan volg ik verschillende groepslessen, zoals pilates, aquafit en bodyshape. naast het sporten vind ik het leuk om uit te gaan met vrienden.
Ik houd van sushi, fruit en ijs. Ik kijk graag naar amerikaanse series,zoals one tree hill, gossip girl en pretty little liars.
Learn & Develop: 
Ik studeer op dit moment aan de Haagse Hogeschool. Ik zit inmiddels in mijn vierde jaar van de opleiding Voeding & Diëtetiek.
Tijdens het eerste jaar heb ik het keuzevak ontwikkelingshulp gevolgd. Dit heb ik met een voldoende afgesloten en hierdoor heb ik meer kennis gekregen over de (voedings)situatie in ontwikkelingslanden. Op mijn middelbare school heb ik meegedaan aan een inzamelactie Zip Your lip genaamd. Het bedrag dat is opgehaald is naar een dorpje in Malawi gegaan.
Help & Change: 
Op 24 augustus vloog ik naar Ghana om vijf maanden stage te gaan lopen, Hier heb ik mijn steentje bijgedragen door verschillende taken op me te nemen als vrijwilliger.
Ik heb een tas vol schoolspulletjes, speelgoed en een klein bedrag kunnen verzamelen. Deze spullen ga ik in Ghana uitdelen en nog meer spulletjes kopen voor de lokale bevolking. Tijdens mijn verblijf heb ik voedingslessen gegeven en heb ik de keuken voorzien van adviezen met betrekking tot hygiene en veiligheid. Aan het eind heb ik een voedzame maaltijd gekocht door veel groentes, kip en vis te kopen. Daarnaast heb ik een plunjezak vol bonen gekocht die ze ook na mijn vertrek kunnen gebruiken in de maaltijden gedaannaast het werk op het schooltje heb ik soms de wondzorg op het schooltje gedaan en heb k meegelopen met andere projecten. Wat mij het meest is bijgebleven wat ik voor een ander in Ghana heb gedaan is mijn hulp aan Nindoo. Dit ventje had een gigantisch abces en zijn ouders wilden hem niet meenemen naar het ziekenhuis. ik heb besloten dit wel te doen en heb er financieel voor gezorgd dat het mogelijk was. Naast mijn stage in Ghana denk ik ook aan anderen doordat ik bloed- en orgaandonor ben, omdat ik het belangrijk vind dat mensen die bloed nodig hebben i.v.m ziekte of trauma's dit kunnen krijgen net als dat ik hoop dat wanneer ik het ooit nodig heb er mensen zijn die dit voor mij doen. Ook heb ik wanneer ik kom te overlijden niks meer aan mijn organen, kortom You can help people surviving!!
Work & Initiate: 
Ik werk inmiddels al 7 jaar bij de Hema. In de winkel verkopen we fair trad chocola. Ook de koffie die we verkopen heeft een logo die aangeeft dat de boeren goed betaald worden.
De Hema verkoopt ook producten van de serie Return to sender, dit zijn producten die in azie gemaakt worden en waar de mensen goed betaald krijgen. Er is hierover een programma gemaakt met Katja Schuurman als presentatrice.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters