Peru, travelling the coast/desert, living in Cusco

Vorige week ben in vertrokken vanuit Lima en ben ik langs de kust gaan reizen. Lima-Paracas-Islas Ballestas-Ica-Huacachina-Nazca-Cusco. Een aantal dagen geleden ben ik in Cusco aangekomen en ondertussen heb ik mij al redelijk gesettled in deze stad, waar ik 3 maanden zal wonen. 4 dagen geleden ben ik begonnen met mijn Spaanse lessen en over een maand ga ik werken in een weeshuis in Cusco, Hogar Jesus mi Luz. lees meer over mijn reis @: http://medypijper.blogspot.nl/

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Medy Pijper
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
13
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.