Peru, travelling the coast/desert, living in Cusco

Vorige week ben in vertrokken vanuit Lima en ben ik langs de kust gaan reizen. Lima-Paracas-Islas Ballestas-Ica-Huacachina-Nazca-Cusco. Een aantal dagen geleden ben ik in Cusco aangekomen en ondertussen heb ik mij al redelijk gesettled in deze stad, waar ik 3 maanden zal wonen. 4 dagen geleden ben ik begonnen met mijn Spaanse lessen en over een maand ga ik werken in een weeshuis in Cusco, Hogar Jesus mi Luz. lees meer over mijn reis @: http://medypijper.blogspot.nl/

Follow the author: Medy Pijper
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]