Interview Memory Magazine

Vlak voor ik vertrok naar Oostenrijk ben ik benaderd door Memory Magazine voor een interview. Memory Magazine is een tijdschrift voor studenten met ambitie, dromen en (zoekend naar) een toekomstplan. Wat leuk dat ze mijn verhaal wilden publiceren! Tevens volgde een erg lief berichtje van mijn gastmoeder in Peru, over het feit dat ze ontroerd was omdat de foto van ons samen in het carnaval er bij was geplaatst..

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Hi Medy

wat gaaf zeg :) en bij het woord Peru slaat mijn hart alweer over!!

Goed bezig jij!!

xx

Leuk dat je ook in Peru ben

Leuk dat je ook in Peru ben geweest! Ik heb het geluk over een weekje of twee weer terug te keren! (Mits ik mijn rijbewijs haal)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Medy Pijper
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
24 2
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.