Interview Memory Magazine

Vlak voor ik vertrok naar Oostenrijk ben ik benaderd door Memory Magazine voor een interview. Memory Magazine is een tijdschrift voor studenten met ambitie, dromen en (zoekend naar) een toekomstplan. Wat leuk dat ze mijn verhaal wilden publiceren! Tevens volgde een erg lief berichtje van mijn gastmoeder in Peru, over het feit dat ze ontroerd was omdat de foto van ons samen in het carnaval er bij was geplaatst..

Image
Follow the author: Medy Pijper
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Hi Medy

wat gaaf zeg :) en bij het woord Peru slaat mijn hart alweer over!!

Goed bezig jij!!

xx

Leuk dat je ook in Peru ben

Leuk dat je ook in Peru ben geweest! Ik heb het geluk over een weekje of twee weer terug te keren! (Mits ik mijn rijbewijs haal)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2