Presentatie en eindelijk geslaagd!

Hallo allemaal,

Onlangs ben ik met een groep jongeren op kamp geweest. Deze jongeren hadden geld ingezameld voor mijn reis naar Uganda en tijdens het kamp zal ik daarvoor een presentatie over mijn reis geven.

Het was best spannend om voor zo'n grote groep jongeren te staan. Ik had van tevoren natuurlijk al een presentatie in elkaar gezet maar het is altijd afwachten of het in een keer allemaal werkt op de computer. En ook nu duurde het een tijdje voordat mijn powerpresentatie in beeld kwam. En toen kon ik beginnen!

Na de eerste paar foto's ging de spanning weg en herleefde ik de reis helemaal opnieuw. Het was leuk om te zien dat de jongeren het leuk vonden om naar me te luisteren en tussendoor ook vragen stelde. Ik vond het moeilijk om over de heftige dingen te praten. Vooral toen er gerichte vragen over kwamen. Maar het is allemaal gelukt en de presentatie was zeer geslaagd!

 

Ook heb ik afgelopen donderdag te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn HAVO diploma. Helemaal geweldig. Na alle stress en drukte van het afgelopen jaar en dan te horen krijgen dat je geslaagd bent. Een super fijn gevoel. Natuurlijk denk je er dan ook over na dat de kinderen in ontwikkelingslanden niet naar school kunnen en die niet dezelfde kansen krijgen als mij. Dat is zeker iets om over na te denken. We zijn in Nederland zeer bevoorrecht dat we allemaal naar school kunnen en als ik naar mezelf kijk heb ik het afgelopen jaar vaak op school lopen te schelden. We zouden denk ik met z'n allen wat dankbaarder moeten zijn dat we naar school kunnen!

 

Follow the author: Agnes
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]