Photo
Title: Noedels met pittige groenten (millenniumdoel 8)
Noedels met pittige groenten (millenniumdoel 8)

Noedels met pittige groenten (millenniumdoel 8)

Media of Agnes
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Noedels met pittige groenten (millenniumdoel 8)

Noedels met pittige groenten (millenniumdoel 8)

Vandaag staat in het teken van millenniumdoel 8: in 2015 is er meer eerlijke handel, schuldenverlichting en hulp.

Het achtste millenniumdoel gaat over de manier waarop de rijke landen ontwikkelingslanden kunnen helpen met het behalen van de andere millenniumdoelen. Bijvoorbeeld door meer ontwikkelingshulp te geven, schulden te verlichten en door het wegnemen van handelsbarrières. Hierdoor krijgen de arme landen meer mogelijkheden om hun producten te exporteren naar de rijke landen.

Meer internetaansluitingen en mobiele telefoons Moderne communicatiemiddelen als mobiele telefonie en internet zijn van groot belang voor de ontwikkeling in arme landen. Hiermee kunnen mensen eenvoudiger aansluiting vinden op de wereldeconomie. In samenwerking met het bedrijfsleven moet dan ook worden gewerkt aan een betere beschikbaarheid van deze middelen.

Als actie voor vandaag heb ik een Fair Trade maaltijd gemaakt. Ik denk dat het belangrijk is om Fair Trade producten te kopen omdat je daarmee eerlijke handel steunt. Je weet zeker dat de mensen voldoende geld voor hun product krijgen en dat het product niet is gemaakt door kinderen. Mensen kiezen vaker voor niet Fair Trade producten omdat dat simpel weg goedkoper is. Voor de maaltijd die ik heb gemaakt (noedels met pittige groenten) heb ik zo veel mogelijk Fair Trade producten gebruikt. De maaltijd was lekker, gezond en zeker voor herhaling vatbaar.

Het recept kun je via de volgende link vinden: httppublicpublicpublicpublicpublic://blog/20140710_174835_0.jpgblog/20140710_171404_0.jpgblog/20140710_163107_0.jpgblog/20140710_163038_0.jpgblog/doel208_0.jpgwww.fairtrade.nl/recepten/hoofdgerechten/noedels-met-pittige-groenten.

Morgen is er weer een nieuwe blog online!

Tot dan!

Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]