1-meting, zet je aan het denken.

Direct na terugkomst van je reis val je weer in de regelmaat van het leven hier. De dingen staan niet stil als je ze even achter laat. Misschien was het nog wel moeilijker om te wennen na thuiskomst, dan om te acclimatiseren op je plek van bestemming.

Inmiddels is het alweer een maand geleden dat ik weer in mijn eigen bed sliep. School, sport, werk, alles is weer begonnen. Natuurlijk heb ik mijn verhaal vele male gedaan en denk ik elke dag wel even aan mijn tijd in het mooie Zuid-Afrika. Echt tijd om alles te laten bezinken heb ik echter niet gehad.

En dan de 1-meting. Opgesteld door wereldsupporter.nl als zelfreflectie. Wat doet het nou eigenlijk met je ideeën en karaktereigenschappen als persoon wanneer je in een ontwikkelingsland vrijwilliger bent geweest. Dat zette mezelf ook wel aan het denken.
Nu weet ik nog zekerder dat ik nooit spijt zal krijgen dat ik dit heb gedaan. Niet alleen ben ik bewuster dat er méér is dan de wereld die je vanuit huis ziet, ook leer je heel veel over jezelf!

Image
Follow the author: neelklappe
More contributions of WorldSupporter author: neelklappe
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Het is inderdaad mooi om even

Het is inderdaad mooi om even een zelfreflectie te hebben aan het eind van zo'n reis. Ik lees altijd dat het zoveel impact heeft op mensen!

Zeker! ik ben ook zeer

Zeker! ik ben ook zeer benieuwd wat de anderen over mij zullen invullen, in dat beoordelingsformulier..

Hi Neel

mooi verwoord, en helemaal zoals het is.

Goed om jezelf even af en toe terug te roepen naar die tijd, en weer even met beide benen op de grond te landen om al het mooi werk niet verloren te laten gaan!

groetjes

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 3