WorldSupporter Magazine of neelklappe

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Mijn reis naar Zuid-Afrika was de eerste verre bestemming. Daar heb ik gewerkt in een weeshuis, sloppenwijken bezocht en diverse tripjes gemaakt met lokale gidsen.
Daarnaast heb ik een educatieve reis naar Rome gemaakt met mijn gymnasium 5 groep, ben ik met de camper met mijn gezin in Noorwegen geweest, heb ik Londen in 4 dagen (bijna) helemaal gezien en heb ik gesurft in Frankrijk. Ik hoop nog heel veel mooie reizen aan dit lijstje te kunnen toevoegen. En ik denk ook zeker dat dat zal gebeuren, Zuid-Afrika smaakte naar meer! Afgelopen zomervakantie heb ik IJsland bezocht, een ontzettend fotogeniek land, en Portugal, heerlijk voor een relaxte vakantie. Ook ben ik een paar weken geleden liftend naar Polen geweest.
Experience & Leisure: 
Toen wij nog op Terschelling woonden hebben wij 3x kinderen uit het arme en radioactief bevuilde dorp Byvalki, in Wit-Rusland, te logeren gehad.
Ik vond het toen al geweldig om deze meiden, uit een totaal andere cultuur, te leren kennen en te kunnen helpen. Ook heb ik toen samen met een vriendin een sportdag georganiseerd, waarbij we tegelijkertijd de kinderen een leuke dag bezorgden en geld ophaalden om hen ook thuis van sportspullen te kunnen voorzien!
Learn & Develop: 
Afgelopen jaar zat ik in de zesde klas en ben ik een maand lang naar Zuid-Afrika geweest. Via de stichting Be More heb ik mij als vrijwilliger nuttig gemaakt bij het weeshuis Palm Tree.
Het was een ontzettend bijzonder ervaring, die ik iedereen aan kan raden! Inmiddels woon ik op mezelf in Groningen, waar ik geneeskunde studeer, met de intentie om ooit via MSF of AMREF mijn kennis in te kunnen zetten op achterliggende gebieden op de aarde. Bij onze studievereniging Panacea ben ik board-member bij de commissie Tropengeneeskunde. Ook zit ik bij de internationaal georiënteerde studentenvereniging AEGEE, zeker een aanrader!
Help & Change: 
Toen ik 10 was kreeg ik van mijn vader een afgeschreven boek van de bibliotheek over het werk van artsen zonder de grenzen.
Sindsdien is het niet alleen een droom om als dokter voor een goed doel te gaan werken, maar doneer ik ook maandelijks. Daarbij doe ik ook nu in mijn vrije tijd vaak vrijwilligerswerk, het leukste vind ik eenmalige fundraise-evenementen (heel divers), maar ook ben ik actief bij de studententak van Amnesty International, loop ik soms collecte, en natuurlijk ben ik donor!
Work & Initiate: 
Ik ga graag op reis, maar dat is zeker een dure hobby. Gelukkig verdien ik goed met bijles geven en heb ik af en toe klusjes in de horeca die ik erg leuk vind!
Binnen een paar jaar zal ik mogen beginnen aan mijn coschappen en daarna hoop ik een goede baan als dokter te vinden waarmee ik mensen help én veel van de wereld kan zien.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

My Latest Events
My Latest Recipes

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content